Anasayfa HİZMETLERİMİZ Gıda Bankası
Gıda Bankası PDF Yazdır e-Posta
Perşembe, 12 Ekim 2006 22:33

Vakfımıza ait olan ve Uncular Camii arkasında bulunan Gıda Bankasında, sistemimizde kayıtlı bulunan 1200 den fazla aileye düzenli periyotlarla limitli olarak parasız alışveriş yaptırılmaktadır.

Saçaklızade Vakfı Gıda Bankası Türkiyede Konya, İstanbul, Bursadan sonra ilk Gıda Bankalarından olma özelliği de taşımaktadır.

Daha önceleri gıda paketi dağıtan vakfımız 2006 yılından itibaren Gıda Bankasını açmış, dağıtılmak üzere gönderilen ürünleri reyonlara yerleştirerek ihtiyaç sahiplerinin aldıkları yardımı kendi ihtiyaçlarına ve beğenilerine göre kendilerinin belirlemeleri sağlanmıştır.

Bu sistem sayesinde hem esnaflarımız kendi ellerindeki ürünlerden verebilmekte, hem de ihtiyaç sahiplerinin kullanabilecekleri ürünleri (beden, numara, renk olarak) almaları sağlanarak evlerinde atıl hizmet ya da ürün oluşmamaktadır.

gida2

giyim